Click to Home
Stay Connected
FacebookTwitterRSS

Go To Search
Town Hall Parking Lot Renovation
Town Council recently approved an engineering contract to renovate the rear parking lot at Town Hall. The lot's drive aisle is larger than standard design. Reducing the drive aisle and moving the west parking stalls will provide an opportunity to create a small water quality facility (BMP) in the new green space at the far side of the lot. A new BMP facility would be a practical example of improving water quality in urbanized Vienna. This centralized location is accessible to local schools and community organizations for educational programs.  

Project Details

Project Budget:  N/A
Project Manager:  Luis Blandon
Anticipated Construction Date:  Fall 2018

Town Hall Existing and Proposed Parking Lot Rendering
Town Hall BMP Approved Plan
BMP Landscape Rendering
September 11, 2015 Engineering contract awarded
September 2016 Final design complete
August 2018 Town Council awards construction project